BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Anestezi Sempozyumu

Başkent Üniversitesi ve Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği'nin(ATTD) düzenlediği 18. Eğitim Sempozyumu, 27 Nisan 2024 tarihinde, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Başkanı Prof. Dr. Jülide Ergil, Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Başhekimi ve Anesteziyoloji ve Reanimasyon Bölüm Başkanı Prof.Dr. Adnan Torgay, Kocaeli Üniversitesi Anestezioloji ve Reanimasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek İçli, Kocaeli Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Öğretim Üyesi Prof .Dr. Tülay Çardaközü, Başkent Üniversitesi Anestezi Programından Dr. Öğr. Üyesi Esin Başaran, Öğr. Gör. Dr. Figen Leblebici ve Öğr. Gör. Deniz Ustaoğlu, ATTD Onursal Başkanı Zehra Serpil Ustalar Özgen, ATTD Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkent Üniversitesi Anestezi Programı öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir.